Vacatures

werken bij de garage

Werken bij De Garage? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij onze familie willen horen. Collega’s die net als wij passie voor het vak en duurzame kleding hebben.

Eerst meer weten? Neem contact op met Tim.

Assistent Filiaalmanager in Harderwijk

38 uur

Midden in het centrum van Harderwijk, je raadt het al, vind je De Garage! Wij verkopen dames- en herenmode in het hogere segment. Denk aan merken als Diesel, G-Star en JUST Female en Modström. Samen met je team zorg jij ervoor dat elke klant een fantastische shopervaring krijgt. Zin in? Solliciteren!

Verkoopmedewerker in Zeist

24 tot 32 uur

Jij houdt van mode. En als je er dan ook nog eens dagelijks mee mag werken, heb je het helemaal goed voor elkaar. Dit is je kans! Voor ons team in Zeist zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe verkoopmedewerker?

Verkoopmedewerker in Harderwijk

24 tot 38 uur

Jij bent op zoek naar een baan in de mode? Komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in ons team in Harderwijk. Je werkt straks dagelijks met mooie, duurzame merken in een superleuk team. Zin in? Solliciteren!

Open sollicitatie

Uren in overleg

Jij houdt van mode en je bent fan van De Garage. Sterker nog: je wilt bij ons werken! Dat komt goed uit, want we staan altijd open voor nieuwe mensen. Stuur je ons je sollicitatie?