Vacatures

werken bij de garage

Werken bij De Garage? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij onze familie willen horen. Collega’s die net als wij passie voor het vak en duurzame kleding hebben.

Eerst meer weten? Neem contact op met Tim.

Verkoopmedewerker in Harderwijk

26 – 38 | fulltime

Fulltime werken en onderdeel zijn van de leukste werkfamilie? Come and join us! In ons hechte team in Harderwijk is er gegarandeerd veel gezelligheid, plezier en goeie koffie. Daar pas jij wel tussen dus! Weet jij als geen ander hoe je je moet kleden volgens de laatste trends? En is adviseren over kleding wat je het liefst doet? Kom werken bij De Garage in hartje Harderwijk!

Verkoopmedewerker in Nijkerk

26 – 38 uur | fulltime

Wij zijn op zoek naar jou! Een fulltime collega voor het team in Nijkerk die net als wij een passie voor mode heeft. Je helpt graag klanten en je vindt het fantastisch om te adviseren. Vind je de werksfeer belangrijk? Geen zorgen, dat zit bij ons wel goed. Sterker nog, je wordt onderdeel van onze Garage familie. Solliciteren dus!

Verkoopmedewerker in Zeist

38 uur | fulltime

Op een centrale hoek in de winkelstraat in Zeist vind je De Garage. In het linkergedeelte van onze winkel is de damescollectie gepresenteerd, compleet met shop-in-shop van Catwalk Junkie, en rechts vind je de herencollectie. Zin om het verschil te maken in onze winkel in Zeist? Solliciteer dan als fulltime verkoopmedewerker.

Parttime Verkoopmedewerker in Harderwijk

24 – 32 uur | parttime

Midden in het historische centrum van Harderwijk vind je jouw nieuwe werkplek: De Garage. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die parttime beschikbaar is. Jouw kwaliteiten? Verstand van mode én je bent enthousiast. Want jouw enthousiasme heeft een positieve invloed op je collega’s en op onze klanten. Kom ons team versterken!

Parttime Verkoopmedewerker in Barneveld

24 – 32 uur | parttime

Wij zoeken een toffe collega die ons team in Barneveld parttime versterkt. Je werkt doordeweeks en in het weekend met je collega’s Cynthia, Robbert-Jan en Danny. Jij geeft onze klanten net dat beetje extra: je maakt van shoppen een beleving. Zin in? Solliciteer en zet de volgende stap in je carrière bij De Garage in Barneveld.

Weekend Verkoopmedewerker in Zeist

8 – 12 uur | parttime

Jij bent onze nieuwe collega! Tenminste, als je op zoek bent naar een baan voor in het weekend. Met je collega’s Lydwina, Andy en de meiden die parttime werken zorgen jullie ervoor dat onze klanten een fantastische winkelbeleving krijgen. Eén ding is zeker: in Zeist werk je in een topteam. Solliciteer nu!

Weekend Verkoopmedewerker in Barneveld

8 – 12 uur | parttime

Werken in het weekend is een feestje! Zeker bij De Garage. Het team in Barneveld is op zoek naar een nieuwe collega voor in het weekend. Je werkt op zaterdag en als het nodig is op koopzondag in een van onze andere winkels. Word ook onderdeel van onze De Garage familie en solliciteer!

Parttime Verkoopmedewerker in Nijkerk

24 – 32 uur | parttime

Wil je het liefst drie of vier dagen werken? Dat komt goed uit! In onze winkel in Nijkerk zoeken wij een collega die parttime ons team versterkt. De Garage Nijkerk is een begrip in de stad. We hebben veel vaste klanten, daar zijn we trots op! Met jou in ons team kunnen we bestaande én nieuwe klanten van de beste service voorzien. Solliciteer snel!