Vacatures

werken bij de garage

Werken bij De Garage? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij onze familie willen horen. Collega’s die net als wij passie voor het vak en duurzame kleding hebben.

Eerst meer weten? Neem contact op met Tim.

Assistent Filiaalmanager in Harderwijk

Fulltime | 38 uur

Midden in het centrum van Harderwijk, je raadt het al, vind je De Garage! Wij verkopen dames- en herenmode in het hogere segment. Denk aan merken als Diesel, G-Star en JUST Female en Modström. Samen met je team zorg jij ervoor dat elke klant een fantastische shopervaring krijgt. Zin in? Solliciteren!

Weekend verkoopmedewerker in Gorinchem

Parttime | 8 – 12 uur

Jij bent onze nieuwe collega! Tenminste, als je op zoek bent naar een baan voor in het weekend. Met je collega’s Melanie, Benjamin en Lonne zorg je ervoor dat onze klanten een fantastische winkelbeleving krijgen. Eén ding is zeker: in Gorinchem werk je in een topteam. Solliciteer nu!

Vakantiewerk in Barneveld

Parttime of fulltime

Zomervakantie voor de deur en jij bent op zoek naar een toffe baan. En als het even kan met mode. Nou, die hebben wij voor je! Kom je deze zomer ons team versterken? Solliciteer nu!

Verkoopmedewerker in Harderwijk

Jij bent op zoek naar een baan in de mode? Komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in ons team in Harderwijk. Je werkt straks dagelijks met mooie, duurzame merken in een superleuk team. Zin in? Solliciteren!

Open sollicitatie

Jij houdt van mode en je bent fan van De Garage. Sterker nog: je wilt bij ons werken! Dat komt goed uit, want we staan altijd open voor nieuwe mensen. Stuur je ons je sollicitatie?