Vacatures

werken bij de garage

Werken bij De Garage? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij onze familie willen horen. Collega’s die net als wij passie voor het vak en duurzame kleding hebben.

Eerst meer weten? Neem contact op met Tim.

Weekend verkoopmedewerker in Zeist

Als je uit de regio komt weet je precies waar onze winkel zit: daar op de hoek aan de Slotlaan. Heb je altijd al bij ons willen werken? Dat komt goed uit: we zoeken jou! Ons team zoekt een parttime collega voor in het weekend.

Parttime verkoopmedewerker in Ede

Wij zijn op zoek naar jou! Of ben jij op zoek naar ons? Dat zou de ultieme match zijn. Voor ons team in Ede zoeken wij een collega die doordeweeks en/of in het weekend komt werken. Heb jij zin om bij De Garage te komen werken? We kijken uit naar je sollicitatie!

Weekend verkoopmedewerker in Harderwijk

In het weekend hebben we jou nodig! Dit is je kans om te werken met mooie modemerken en een superleuk team. Jij weet hoe je een feestje maakt in de winkel en een gezellige sfeer creëert. Met jouw enthousiasme zorg je voor tevreden klanten. Zin in? Solliciteer als weekend verkoopmedewerker bij De Garage in Harderwijk.

Weekend verkoopmedewerker in Nijkerk

Wij zijn op zoek naar jou! Een fijne collega voor het team in Nijkerk die net als wij een passie voor mode heeft. Je helpt graag klanten en je vindt het fantastisch om te adviseren. Vind je de werksfeer belangrijk? Geen zorgen, dat zit bij ons wel goed. En ben je in het weekend beschikbaar? Solliciteren!

Verkoopmedewerker in Zeist

24 tot 32 uur

Jij houdt van mode. En als je er dan ook nog eens dagelijks mee mag werken, heb je het helemaal goed voor elkaar. Dit is je kans! Voor ons team in Zeist zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe verkoopmedewerker?

Verkoopmedewerker in Harderwijk

24 tot 38 uur

Jij bent op zoek naar een baan in de mode? Komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in ons team in Harderwijk. Je werkt straks dagelijks met mooie, duurzame merken in een superleuk team. Zin in? Solliciteren!

Open sollicitatie

Uren in overleg

Jij houdt van mode en je bent fan van De Garage. Sterker nog: je wilt bij ons werken! Dat komt goed uit, want we staan altijd open voor nieuwe mensen. Stuur je ons je sollicitatie?