Vacatures

werken bij de garage

Werken bij De Garage? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar mensen die bij onze familie willen horen. Collega’s die net als wij passie voor het vak en duurzame kleding hebben.

Eerst meer weten? Neem contact op met Tim.

Weekend Verkoopmedewerker in Harderwijk

In het weekend hebben we jou nodig! Dit is je kans om te werken met mooie modemerken en een superleuk team. Jij weet hoe je een feestje maakt in de winkel en een gezellige sfeer creëert. Met jouw enthousiasme zorg je voor tevreden klanten. Zin in? Solliciteer als weekend verkoopmedewerker bij De Garage in Harderwijk.

Verkoopmedewerker in Zeist

24 tot 32 uur

Jij houdt van mode. En als je er dan ook nog eens dagelijks mee mag werken, heb je het helemaal goed voor elkaar. Dit is je kans! Voor ons team in Zeist zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Word jij onze nieuwe verkoopmedewerker?

Verkoopmedewerker in Harderwijk

24 tot 38 uur

Jij bent op zoek naar een baan in de mode? Komt goed uit! Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker in ons team in Harderwijk. Je werkt straks dagelijks met mooie, duurzame merken in een superleuk team. Zin in? Solliciteren!

Open sollicitatie

Uren in overleg

Jij houdt van mode en je bent fan van De Garage. Sterker nog: je wilt bij ons werken! Dat komt goed uit, want we staan altijd open voor nieuwe mensen. Stuur je ons je sollicitatie?