Parttime verkoopmedewerker in Zeist

Vacature

Op een centrale hoek in de winkelstraat in Zeist vind je De Garage. In het linkergedeelte van onze winkel is de damescollectie gepresenteerd, compleet met shop-in-shop van Catwalk Junkie, en rechts vind je de herencollectie. Zin om het verschil te maken in onze winkel in Zeist? Solliciteer dan als parttime verkoopmedewerker.

Zeist
26 uur
Parttime

Jouw skills
Samenwerken en plezier maken zijn wat jou betreft in één adem te noemen. Je komt terecht in een jong en enthousiast team in Zeist. Met elkaar streven jullie naar het behalen van de targets. Niet alleen verkoop, maar ook het schoon en netjes houden van de winkel hoort bij jouw werk. En, niet onbelangrijk, je hebt goede humor!

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje. En als collega kan het team op jou rekenen. Daar ben jij je altijd van bewust.

Jouw werk als verkoopmedewerker
Je bent medeverantwoordelijk voor het goed verlopen van de werkzaamheden in ons filiaal in Zeist. De filiaalmanager en de personeelsmanager bepalen wat de targets zijn, en jij werkt er hard aan die te behalen. Ook administratieve werkzaamheden, zoals het opmaken van de kassa, kasgelden en stortingen horen bij jouw taak. Het bijhouden van de voorraden en de inventarisatie van de artikelen in de winkel vind je geen probleem. Je ziet altijd mogelijkheden voor meer verkoop.

Natuurlijk zorg je er altijd voor dat de winkel er goed uitziet. Niet alleen op de vloer heb je dit goed geregeld, maar ook het magazijn en het buitenaanzicht zijn verzorgd en opgeruimd. Jouw commerciële mindset zorgt ervoor dat je altijd klanten naar de winkel weet te trekken. Zo weet je hoe je klanten naar de winkel kunt trekken en ze kunt binden. Kortom, jij maakt er een feestje van in de winkel.

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitdagende functie in een dynamisch filiaal
 • Prettige en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding en accessoires

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Je bent een echte teamplayer
 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend
 • Je legt makkelijk contact met klanten en je bent communicatief vaardig
 • Je bent klant- en resultaatgericht. Ook ben je targetgericht
 • Kennis van denims en duurzame modemerken

Zie jij jezelf al werken bij De Garage? Solliciteer dan op de vacature parttime verkoopmedewerker in Zeist via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.