Open sollicitatie

Vacature

Jij houdt van mode en je bent fan van De Garage. Sterker nog: je wilt bij ons werken! Dat komt goed uit, want we staan altijd open voor nieuwe mensen. Stuur je ons een bericht?

De Garage
8 - 38 uur
Fulltime of parttime

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats.

Om je kennisniveau over stoffen, collectie en merken up-to-date te houden, krijg je regelmatig trainingen. Jij bent ons visitekaartje, dus we investeren met plezier in jou.

Onze winkels
Wij hebben winkels in Barneveld, Ede, Gorinchem, Harderwijk, Nijkerk en Zeist. Zes stuks dus! Je staat in principe in je eigen winkel, maar als het nodig is spring je bij in een andere winkel. En dat is geen probleem, want we staan altijd voor elkaar klaar.

Voor klanten zorgen we ervoor dat winkelen een beleving is. Ze worden gezien, aangesproken én goed geholpen. Geen probleem, want jij weet waar je het over hebt.

Wil jij komen werken bij De Garage? Stuur je open sollicitatie via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv en het liefst een motivatiebrief, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    • Hidden