Parttime verkoopmedewerker in Ede

Vacature

Wij zijn op zoek naar jou! Of ben jij op zoek naar ons? Dat zou de ultieme match zijn. Voor ons team in Ede zoeken wij een collega die doordeweeks en/of in het weekend komt werken. Heb jij zin om bij De Garage te komen werken? We kijken uit naar je sollicitatie!

Ede
7 - 20 uur
Parttime

Jouw skills
Werken in een kledingwinkel is precies waar jij blij van wordt. Klanten adviseren, de winkel stylen en plezier maken met je collega’s. In een notendop wat je mag verwachten van werken bij De Garage.

Plezier maken vinden we enorm belangrijk. Jouw enthousiasme is belangrijk voor de sfeer in de winkel: dat voelen klanten. We zeggen dan ook niet voor niets dat jij het visitekaartje van De Garage bent!

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats.

Over werken bij De Garage in Ede
Je vindt De Garage aan het plein, tegenover de kerk. Het is een zoete inval van dagjesmensen en van vaste klanten. Juist die mix maakt het werk zo leuk. Combineer dat met verschillende taken (de vracht uitpakken, de winkel opnieuw inrichten, kleiding stomen) en je weet zeker dat geen dag hetzelfde is.

Je bent parttime beschikbaar. Die uren verdelen we graag doordeweeks en in het weekend. Ook zijn we op zondag open. Het kan voorkomen dat jij de zondag draait, uiteraard altijd in overleg met je collega’s.

Heb je nog geen ervaring met werken in een kledingwinkel? Geen probleem, we leren het je graag!

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Fijne en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding, accessoires en schoenen

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend
 • Je legt makkelijk contact met klanten en je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om doelen te halen
 • Je bent leergierig en wilt zoveel mogelijk weten van de producten die je verkoopt

Zie jij jezelf al werken bij De Garage? Solliciteer dan op de vacature Parttime Verkoopmedewerker in Ede via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  • Hidden