Verkoopmedewerker in Nijkerk

Vacature

Wij zijn op zoek naar jou! Een fulltime collega voor het team in Nijkerk die net als wij een passie voor mode heeft. Je helpt graag klanten en je vindt het fantastisch om te adviseren. Vind je de werksfeer belangrijk? Geen zorgen, dat zit bij ons wel goed. Sterker nog, je wordt onderdeel van onze Garage familie. Solliciteren dus!

Nijkerk
26 - 38 uur
Fulltime

De Garage Nijkerk
Onze winkel in Nijkerk is de winkel waar het allemaal begon. De eerste Garage winkel die opende, waarna er nog meer volgden. We hebben zes winkels, verspreid over de regio. Goed om te weten: ook ons hoofdkantoor en magazijn zitten achter de winkel in Nijkerk.

Jij gaat fulltime aan de slag. Je adviseert onze klanten en je zorgt ervoor dat ze met een tevreden gevoel naar buiten gaan. Jij creëert de winkelbeleving waar je zelf ook blij van zou worden. Zeker nu, in deze tijd rondom corona, is winkelen een uitje geworden. Hoe we met de coronaregels omgaan? Heel simpel. Je draagt een mondkapje en je houdt 1,5 meter afstand van onze klanten. Klanten maken een afspraak via ons online reserveringssysteem, zo weet je altijd wie er binnenkomen. Sterker nog, je kan al voorbereidingen treffen! Jij zorgt altijd voor een optimale sfeer, zowel voor de klanten áls voor je collega’s.

Werken bij De Garage
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje.

Je begint de dag altijd met een dagstart. Het target voor vandaag nemen jullie met het hele team door en je neemt de taken door. Niet alleen klanten helpen, maar ook foto’s maken voor social media, de nieuwe collectie in de winkel presenteren en de winkel verzorgen horen bij jouw taken. Enorm divers, maar altijd werken met de mooiste (duurzame!) merken voor zowel dames als heren.

 

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een prettige en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding, accessoires en schoenen
 • Marktconform salaris
 • Fijne collega’s in een gezellig team

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Je legt makkelijk contact met klanten
 • Natuurlijk heb je passie voor mode
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Jouw instelling is positief en enthousiast
 • Je bent flexibel inzetbaar en je werkt graag in het weekend (zaterdag en zondag)

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan op de vacature Verkoopmedewerker in Nijkerk via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.