Weekend verkoopmedewerker in Barneveld

Vacature

In het weekend hebben we jou nodig! Dit is je kans om te werken met mooie modemerken en een superleuk team. Jij weet hoe je een feestje maakt in de winkel en een gezellige sfeer creëert. Met jouw enthousiasme zorg je voor tevreden klanten. Zin in? Solliciteer als weekend verkoopmedewerker bij De Garage in Barneveld.

 

 

Barneveld
8 - 12 uur
Parttime

De Garage Barneveld
In het midden van de winkelstraat in Barneveld vind je onze winkel. Je herkent ‘m direct aan de witte pui en het enthousiaste team dat in de winkel staat. Aan de linkerkant vind je de collectie voor heren en rechts voor dames.

Door corona waren we een aantal maanden verplicht gesloten, dus hebben we onze winkel helemaal vernieuwd! Daardoor hebben we een fijne, lichte winkel en zelfs een shop-in-shop van Catwalk Junkie.

Eenmaal onderdeel van het team is onderdeel van De Garage familie. Want dat zijn we. We maken er een feestje van op de werkvloer en daarbuiten. Natuurlijk pas jij er helemaal bij, want plezier in je werk vind ook jij belangrijk! En niet te vergeten: jouw enthousiasme straalt af op onze klanten.

Een dag bij De Garage
Elke dag begint met een dagstart. Je kiest je outfit voor deze zaterdag en met de filiaalmanager bepalen jullie de posities.

De winkel opent om half tien. Gezellig! De eerste afspraak staat al voor de deur en je verwelkomt de klanten met een enthousiast goedemorgen. Natuurlijk zorg je ervoor dat je je mondkapje op hebt en dat je 1,5 meter afstand houdt. Jij en wij doen er alles aan om onze klanten veilig te laten shoppen.

Om half zes gaat de winkel dicht. Met het team zorgen jullie voor een opgeruimde winkel en sluiten jullie de dag af door met elkaar wat te drinken aan de koffiebar.

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een enthousiaste en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Werken met mooie merken voor dames en heren
 • Marktconform salaris
 • Fijne collega’s in een gezellig team

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Je legt makkelijk contact met klanten
 • Natuurlijk heb je passie voor mode
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Jouw instelling is positief en enthousiast
 • Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag*

* In Barneveld is de winkel op zondag gesloten. Als het nodig is werk je de koopzondag (12.00 – 17.00 uur) in een van onze andere winkels.

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan op de vacature Weekend Verkoopmedewerker in Barneveld via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.