Verkoopmedewerker in Barneveld

Vacature

Dit is je kans om te werken in een jong en enthousiast team! Versterk het team als verkoopmedewerker bij De Garage in Barneveld. Je krijgt een prima salaris, leuke collega’s en je werkt met de laatste modetrends. Solliciteer en zet de volgende stap in je carrière bij De Garage in Barneveld.

Barneveld
26 - 38 uur
Fulltime

De Garage Barneveld
Sinds 1 november 2018 heeft De Garage Barneveld een nieuwe uitstraling. De winkel is helemaal gerenoveerd en daar zijn we maar wat trots op! In deze winkel staat dag in dag uit een enthousiast team. Een team dat hun passie voor kleding en styling overbrengt op onze klanten. En we zijn op zoek naar jou, een net zo enthousiaste collega die net zo trots is op onze winkel als wij.

Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje.

Een dag bij De Garage
Je begint de dag altijd met een dagstart. Het target voor vandaag nemen jullie met het hele team door en de posities worden bepaald.

Om half tien gaan de deuren open, je hebt er zin in! Je begroet de eerste klant met een vriendelijk ‘goedemorgen’. Met jouw slimme manier van vragen stellen kom je er al snel achter waar deze klant naar op zoek is en wat zijn stijl is. Een handig een-tweetje met je collega zorgt ervoor dat deze klant de perfecte denim en bijpassende top vindt. Goed gedaan! Na het afrekenen (met de bijverkoop van sokken, want natuurlijk ben je commercieel ingesteld), wens je jouw klant een mooie dag en met een ‘tot ziens’ stapt hij voldaan de winkel uit. Nu verder met de andere klanten die je in de winkel al hebt aangesproken.

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

  • Een prettige en open werksfeer
  • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
  • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding, accessoires en schoenen
  • Marktconform salaris
  • Fijne collega’s in een gezellig team

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

  • Je legt makkelijk contact met klanten
  • Natuurlijk heb je passie voor mode
  • Je bent klant- en resultaatgericht
  • Jouw instelling is positief en enthousiast
  • Je bent flexibel inzetbaar en je werkt graag in het weekend (zaterdag en zondag)

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan op de vacature Verkoopmedewerker in Barneveld via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren