Parttime Verkoopmedewerker in Nijkerk

Vacature

Wil je het liefst drie of vier dagen werken? Dat komt goed uit! In onze winkel in Nijkerk zoeken wij een collega die parttime ons team versterkt. De Garage Nijkerk is een begrip in de stad. We hebben veel vaste klanten, daar zijn we trots op! Met jou in ons team kunnen we bestaande én nieuwe klanten van de beste service voorzien. Solliciteer snel!

Nijkerk
24 - 32 uur
Parttime

De Garage Nijkerk
De winkel in Nijkerk is de allereerste De Garage-winkel en we zitten er al meer dan 35 jaar! Niet voor niets een begrip in de omgeving dus. En daar zijn we trots op! Achter in de winkel vind je ook het hoofdkantoor en het magazijn. Er is dus altijd wat te beleven en er zijn altijd meer collega’s dan alleen je collega’s op de vloer. Daar houd jij wel van, die reuring!

De Garage verkoopt zowel heren- als dameskleding in het hoogsegment. We staan voor duurzame merken, dus mooie kwaliteit materiaal en eerlijke productie. We vinden het tof als ook jij hier helemaal achter staat, want zo brengen we het samen over op onze klanten.

Er zijn in totaal zes De Garage winkels. Je hebt veel contact met de andere winkels, doordat er een collega langskomt of bijvoorbeeld door onderlinge bestellingen. We zijn dan ook één grote Garage familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is, en nu rondom corona misschien wel meer dan ooit. En ook plezier en fun staan altijd bovenaan je takenlijst. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje.

Een dag bij De Garage
Sinds corona is winkelen voor veel mensen een uitje geworden. Wij doen er dan ook alles aan om er een feestje van te maken! Klanten maken een reservering via ons online boekingssysteem of maken een afspraak in de winkel. Je zorgt ervoor dat je er top uitziet: outfit uit de winkel aan, mondkapje op and you’re good to go.

Je helpt onze klanten met plezier. Een afspraak begint met het aanbieden van een kop koffie en een praatje. Je adviseert over trends, duurzame items en je bent eerlijk. Naast het helpen van klanten zorg je ervoor dat de winkel er fantastisch uitziet. Alles voor een optimale klantbeleving!

In Nijkerk lunchen we vaak met de collega’s van het hoofdkantoor. Er is dus altijd ruimte voor goede grappen, lekker eten en wat lekkers bij de koffie. Daar pas jij wel tussen!

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een prettige en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding, accessoires en schoenen
 • Marktconform salaris
 • Fijne collega’s in een gezellig team

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Je legt makkelijk contact met klanten
 • Natuurlijk heb je passie voor mode
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Jouw instelling is positief en enthousiast
 • Je bent flexibel inzetbaar

Wil jij bij ons komen werken? Solliciteer dan op de vacature Parttime Verkoopmedewerker in Nijkerk via het formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.