Parttime verkoopmedewerker in Gorinchem

Vacature

Je herkent onze winkel in Gorinchem aan de witte gevel. Als je naar binnen kijkt zie je aan de linkerkant de herencollectie en rechts alles voor dames. Filiaalmanager Melanie heeft alles onder controle en daarmee weet je altijd precies waar je aan toe bent. Word jij blij van mode? Wij ook! Solliciteer direct!

Gorinchem
8 - 24 uur
Parttime

Jouw skills
Samenwerken en plezier maken zijn wat jou betreft in één adem te noemen. Je komt terecht in een jong en enthousiast team in Gorinchem. Met elkaar streven jullie naar het behalen van de targets. Niet alleen verkoop, maar ook het schoon en netjes houden van de winkel hoort bij jouw werk. En, niet onbelangrijk, je hebt goede humor!

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje. En als collega kan het team op jou rekenen. Daar ben jij je altijd van bewust.

Jouw werk als verkoopmedewerker
Je bent medeverantwoordelijk voor het goed verlopen van de werkzaamheden in ons filiaal in Gorinchem. Filiaalmanager Melanie weet precies wat de targets zijn en zorgt er tijdens de dagstart voor dat je precies weet wat je moet doen. Voor jou geen verrassingen, maar vooral heel veel plezier!

Natuurlijk zorg je er altijd voor dat de winkel er goed uitziet. Niet alleen op de vloer heb je dit goed geregeld, maar ook het magazijn en het buitenaanzicht zijn verzorgd en opgeruimd. Jouw commerciële mindset zorgt ervoor dat je altijd klanten naar de winkel weet te trekken. Zo weet je hoe je klanten naar de winkel kunt trekken en ze kunt binden. Kortom, jij maakt er een feestje van in de winkel.

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitdagende functie in een dynamisch filiaal
 • Prettige en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding en accessoires

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Je bent een echte teamplayer
 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend
 • Je legt makkelijk contact met klanten en je bent communicatief vaardig
 • Je bent klant- en resultaatgericht. Ook ben je targetgericht
 • Kennis van denims en duurzame modemerken

Zie jij jezelf al werken bij De Garage? Solliciteer dan op de vacature parttime verkoopmedewerker in Gorinchem via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.