Assistent Filiaalmanager in Zeist

Vacature

Op een centrale hoek in de winkelstraat in Zeist vind je De Garage. In het linkergedeelte van onze winkel is de damescollectie gepresenteerd, compleet met shop-in-shop van Catwalk Junkie, en rechts vind je de herencollectie. Zin om het verschil te maken in onze winkel in Zeist? Solliciteer dan als Assistent Filiaalmanager.

Zeist
38 uur
Fulltime

Jouw skills
Samenwerken en leidinggeven zijn wat jou betreft in één adem te noemen. Je stuurt, samen met de filiaalmanager, het jonge en enthousiaste team in Zeist. Dat doe je door samen met hen hard aan de slag te gaan om targets te halen en ervoor te zorgen dat de winkel er spic en span uitziet. En, niet onbelangrijk, altijd met een dosis humor.

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje. Als assistent filiaalmanager ben je ook een voorbeeld voor je team. Daar ben jij je altijd van bewust.

Jouw werk als assistent filiaalmanager
Je bent medeverantwoordelijk voor de cijfers en de targets voor ons filiaal in Zeist. Samen met de filiaalmanager en de personeelsmanager bepaal je hoe jullie die gaan halen. Ook administratieve werkzaamheden, zoals het opmaken van de kassa, kasgelden en stortingen horen bij jouw taak. Het bijhouden van de voorraden en de inventarisatie van de artikelen in de winkel vind je geen probleem. Je ziet altijd mogelijkheden voor meer verkoop.

Natuurlijk zorg je er altijd voor dat de winkel er goed uitziet. Niet alleen op de vloer heb je dit goed geregeld, maar ook het magazijn en het buitenaanzicht zijn verzorgd en opgeruimd. Jouw commerciële mindset zorgt ervoor dat je altijd klanten naar de winkel weet te trekken. Zo weet je hoe je klanten naar de winkel kunt trekken en ze kunt binden. Kortom, jij maakt er een feestje van in de winkel.

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Zelfstandige en uitdagende functie in een dynamisch filiaal
  • Prettige en open werksfeer
  • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
  • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding en accessoires

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

  • Leidinggeven kun je al en zit in jouw natuur. Tegelijkertijd ben je een echte teamplayer
  • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend
  • Je legt makkelijk contact met klanten en je bent communicatief vaardig
  • Je bent klant- en resultaatgericht. Ook ben je targetgericht
  • Kennis van denims en vrijetijdskleding

Zie jij jezelf al werken bij De Garage? Solliciteer dan op de vacature Assistent Filiaalmanager in Zeist via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren