Assistent Filiaalmanager in Harderwijk

Vacature

Midden in het centrum van Harderwijk, je raadt het al, vind je De Garage! Wij verkopen dames- en herenmode in het hogere segment. Denk aan merken als Diesel, G-Star en JUST Female en Modström. Samen met je team zorg jij ervoor dat elke klant een fantastische shopervaring krijgt. Zin in? Solliciteren!

Harderwijk
38 uur
Fulltime

Jouw skills
Samenwerken en leidinggeven zijn wat jou betreft in één adem te noemen. Je stuurt, samen met de filiaalmanager, het team aan. Dat doe je door samen met hen hard aan de slag te gaan om targets te halen en ervoor te zorgen dat de winkel er spic en span uitziet. En, niet onbelangrijk, altijd met een dosis humor.

Onze klanten de ultieme klantbeleving geven is iets dat bij jou als vanzelf gaat. Je vindt het fantastisch om toffe outfits te maken die precies bij jouw klant passen. Ook heb je plezier in het aansturen van het team én kunnen zij van jou leren.

De Garage familie
Werken bij De Garage is niet zomaar een baan. Je wordt opgenomen in De Garage familie, want zo zijn we: een grote familie. We staan voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Maar misschien nog wel belangrijker, plezier en fun staan altijd op de eerste plaats. Want jouw plezier straalt af op de klanten en jij bent ons visitekaartje.

Jouw werk als assistent filiaalmanager
Je bent medeverantwoordelijk voor de cijfers en de targets voor ons filiaal in Harderwijk. Samen met de filiaalmanager, en onze personeelsmanager bepaal je hoe jullie die gaan halen. Ook administratieve werkzaamheden, zoals het opmaken van de kassa, kasgelden en stortingen horen bij jouw taak. Het bijhouden van de voorraden en de inventarisatie van de artikelen in de winkel vind je geen probleem. Je ziet altijd mogelijkheden voor meer verkoop.

Natuurlijk zorg je er altijd voor dat de winkel er goed uitziet. Niet alleen op de vloer heb je dit goed geregeld, maar ook het magazijn en het buitenaanzicht zijn verzorgd en opgeruimd. Jouw commerciële mindset zorgt ervoor dat je altijd klanten naar de winkel weet te trekken. Zo maak je er een feestje van in de winkel. Achterin de winkel vind je Nero Barbershop, de barber voor heren met stijl. En laat dat nou precies onze doelgroep zijn!

Arbeidsvoorwaarden
Dit mag je van ons verwachten:

 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Zelfstandige en uitdagende functie in een dynamisch filiaal
 • Fijne en open werksfeer
 • Trainingen om nóg beter en scherper te worden
 • Een unieke mix van merken en een breed assortiment kleding, accessoires en schoenen

Functie-eisen
Jij herkent je hierin:

 • Leidinggeven kun je al en zit in jouw natuur. Tegelijkertijd ben je een echte teamplayer
 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend
 • Je legt makkelijk contact met klanten en je bent communicatief vaardig
 • Je bent klant- en resultaatgericht. Ook ben je targetgericht
 • Kennis van denims en vrijetijdskleding

Zie jij jezelf al werken bij De Garage? Solliciteer dan op de vacature Assistent Filiaalmanager Harderwijk via onderstaand formulier. Je mag ook een e-mail sturen, met in de bijlage je cv, naar tim@de-garage.com. Je krijgt binnen drie werkdagen een reactie.

Solliciteren

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, doc, docx.